top of page

Tips newbornfotografie

Zorg dat uw baby niet te moe is, het kan soms handig zijn om de voeding juist te plannen wanneer u in de studio bent, omdat veel baby's na de fles lekker slapen en ook dat levert prachtige plaatjes op.

Neem voor een persoonlijke touch eigen accessoires mee (knuffel, omslagdoek, zacht dekentje)


Algemene tips:

  • Neem je je kind(eren) mee voor op de foto? Zorg dan dat er iemand is die op kan passen terwijl jij in je eentje op de foto gaat.

  • Neem zelf de attributen mee waarmee je eventueel gefotografeerd wilt worden.

  • Neem donkere en lichte kleding mee. Dan kun je variëren op de foto’s.

  • Kies voor kleding zonder streepjes of patroontjes. Effen stoffen zijn het mooist op de foto.

  • Zorg ervoor dat je handen en nagels van jou en je partner verzorgd zijn, want die komen vaak duidelijk op de foto.


Mochten jullie zelf nog leuke ideeën of voorbeelden van foto’s hebben,  neem het  gerust mee of laat het me weten zodat ik kan kijken wat ik voor jullie kan betekenen, alles is bespreekbaar. Voor inspiratie kun je kijken op www.pinterest.com
 

BELANGRIJK:
Neem een USB Stick mee van max. 2-4 GB na de fotoshoot kan ik hier de nabewerkte foto’s opzetten, en kunnen jullie de USB stick met jullie foto’s binnen een week weer bij mij thuis ophalen.

De foto's kunnen 1 tot 1,5 week na de fotoshoot worden opgehaald. Deze foto's plaats ik op een door u zelf meegebrachte USB-stick. Ook kun kunt u ervoor kiezen om ze digitaal te ontvangen via een download link, bij uitzondering kan ik de foto's natuurlijk ook op een CD/DVD branden. De kosten hiervoor zijn 10 euro extra.

bottom of page