top of page

NEWBORN LIFESTYLE FOTOGRAFIE                                                 

 

Lifestyleshoots worden steeds populairder en ik vind het ook steeds leuker om te doen, k wil jullie verhaal vertellen, laten zien hoe jullie leven er op dit moment uitziet. Ik kom daarom graag bij jullie aan huis voor een newborn lifestyle fotoshoot. Ik leg op een rustige ontspannen manier jullie liefde vast voor de kleine en natuurlijk de details. Knuffelen, met broertje of zusje erbij, details; ik leg alles vast. Ik houdt het zo natuurlijk mogelijk en ik leg jullie kleintje het liefst vast in de normale omgeving en condities. Mijn stijl is zo puur mogelijk.


Ik neem zelf geen accessoires mee en ik zal de baby niet in bepaalde houdingen leggen. Eigenlijk hoeven jullie alleen maar te genieten van elkaar en van het moment! Op een ontspannen manier zal ik zonder dat jullie het doorhebben de mooiste momenten vastleggen.

 

Inplannen?

Na de bevalling neem je contact met mij op en zullen we de shoot gaan inplannen. Belangrijk: dit hoeft echt niet heel snel na de geboorte! In de eerste weken moet je vaak nog erg wennen aan dit nieuwe ritme en ondertussen ben je misschien nog aan het bijkomen van de bevalling. Meestal vind het plaats in week 2 of 3 maar deze shoot kan ook prima na 4, 6 of 8 weken (al zijn ze dan wel al wat groter)

Tijdens de shoot stuur ik jullie natuurlijk aan en jullie mogen zelf ook vooral jezelf zijn! Denk niet te veel na maar geniet echt van de tijd samen en jullie kleintje. Lach, knuffel, kus en doe lekker gek.

Na de shoot stuur ik jullie na een aantal dagen, een online preview toe! Jullie kunnen dan zelf hieruit de 25 mooiste foto’s uitkiezen die ik zal nabewerken. Nadat er een selectie gekozen is, duurt de nabewerking ongeveer 2 weken. Hierna ontvang je de foto’s via een downloadlink op wetransfer.

bottom of page