top of page

INFORMATIE & PRIJZEN 2024

 

Zwangerschapsfotografie                                  

45-60 minuten - 15 foto's naar keuze nabewerkt.

inclusief kledingwissel + doekwissel wit en zwart ( 1 - 2 personen + kids )

Zwanger zijn is iets heel bijzonders, je straalt en je geniet van je prachtige ronde buik! 

Dit bijzondere gevoel wil je natuurlijk voor altijd vastleggen, een herinnering aan een mooie bijzondere periode.De beste periode voor een zwangerschapsreportage is wanneer je ongeveer 32-36 weken zwanger bent.  Je buik is dan op z’n mooist. 

Wist je dat je ook kan kiezen voor een lifestyleshoot aan huis! Heerlijk in je eigen omgeving, we maken dan gebruik van jullie slaapkamer of eventueel de babykamer. Deze shoot kost €275,-

Wil je ook een newbornlifestyleshoot afnemen, dan bied ik €50,- korting op een combipakket.

 

 

 

HR-14zw.jpg
LR-1-3.jpg

Newborn lifestyle                         

60-90 minuten - 20 foto's naar keuze nabewerkt

Ik wil jullie verhaal vertellen, laten zien hoe jullie leven er op dit moment uitziet.

Ik kom daarom graag bij jullie aan huis voor een newborn lifestyle fotoshoot. Ik leg op een rustige ontspannen manier jullie liefde vast voor de kleine en natuurlijk de details. 

 

Knuffelen, met broertje of zusje erbij, details; ik leg alles vast. Ik houdt het zo natuurlijk mogelijk en ik leg jullie kleintje het liefst vast in de normale omgeving en condities. Mijn stijl is zo puur mogelijk. Ik neem zelf geen accessoires mee en ik zal de baby niet in bepaalde houdingen leggen.

 

Eigenlijk hoeven jullie alleen maar te genieten van elkaar en van het moment! Op een ontspannen manier zal ik zonder dat jullie het doorhebben de mooiste momenten 

vastleggen.

(incl. reiskosten binnen een straal van 20 km).

Wil je ook een zwangerschapsshoot afnemen, dan bied ik €50,- korting op een combipakket.

 

HR-45zw.jpg

Portretfotografie kind en/of gezin                              

20-3- minuten - 8 foto's naar keuze nabewerkt.

Leuk voor nu én voor later: een mooie fotoreportage van uw kind(eren).

Voor mijn camera mogen ze helemaal zichzelf zijn, deze shoot vind voornamelijk op zwart doek plaats maar mocht je een andere voorkeur hebben geef dit dan vooral aan.

 

HR-49_edited.jpg

Cakesmash incl. thema naar keuze            

45-60 minuten - 15 foto's naar keuze nabewerkt.

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes! 

Bij de cake smash fotoreportage mag uw baby helemaal z’n gang gaan met de reuze cupcake.

Leuk als uitnodiging voor de eerste verjaardag!

 

Inclusief:

  • Reuze cupcake naar keuze (samen kijken we wat mogelijk is)

  • Basis versiering door mij in een gekozen kleurenthema.

HR-77_edited.jpg

Fotografie op lokatie                                       

60-90 minuten - 20 foto's naar keuze nabewerkt

Hou je niet zo van de studio en wil je graag mooie, spontane foto’s van je gezin laten maken? Kies dan bijvoorbeeld voor een gezins of  familieshoot op lokatie

 

Een ongedwongen shoot waarbij gezelligheid voorop staat. Heb je een voorkeur voor een

bepaalde locatie waar jullie als familie of gezin blij van worden, laat mij dit dan weten! 

De locatie kan namelijk door jullie zelf gekozen worden. De shoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en in deze tijd kunnen we alles doen wat jullie graag willen. Ook maak ik vaak nog wat aparte foto’s van de gezinnen en probeer ik de kinderen ook nog op de foto te zetten.

 

(incl. reiskosten binnen een straal van 20 km).

 

Algemene informatie:
 

Na de fotoshoot:
3 tot 5 dagen na de fotoshoot krijgt u via een link naar een beveiligd online album de foto’s toegestuurd, u kunt dan zelf een selectie maken uit de 10, 15 of 20 mooiste foto's, deze nummers geeft u per email aan mij door. De door u zelf uitgekozen foto's zal ik standaard nabewerken, dit houdt in dat de oneffenheden worden weggehaald en de kleuren worden opgehaald. De foto's worden digitaal afgeleverd in kleur en zwart wit.

Extra foto's afnemen dan kan!

Wilt u alle of meerdere foto's afnemen dan is dit uiteraard mogelijk. Tegen een meerprijs van €100,- krijgt u dan alle foto's aangeleverd er zullen dan 10, 15 of 20 foto's worden bewerkt naar keuze, de rest van de foto's zijn dan onbewerkt. Extra foto's laten nabewerken dat kan ook, dit kost €5,- per foto. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

  • Al mijn foto's worden aangeleverd op hoge resolutie.

  • Van Luik Fotografie levert GEEN RAW bestanden.

  • De foto's worden na selectie ongeveer na 1-2 weken digitaal verstuurd via een download link Wetransfer.

  • De originele RAW bestanden & onbewerkte bestanden worden binnen 6-8 weken van de harde schijf verwijderd. Dit i.v.m het volraken van mijn harde schijf. Wil je dus graag alle foto's afnemen onbewerkt of foto's extra laten nabewerken, laat dit dan zsm weten na het maken van jullie selectie.

  • Nabewerkte & afgeleverde foto's worden door Van Luik Fotografie 6 maanden na datum van de fotoreportage bewaard, hierna worden de foto's zonder kennisgeving verwijderd van de harde schijf.  Zorg dus ZELF voor een goede backup.

Algemene voorwaarden:

De foto's gemaakt door Van Luik Fotografie, zijn alleen bestemd voor Van Luik Fotografie. De foto's mogen niet gekopieerd worden en voor andere doeleinden gebruikt worden.

 

Bij een reportage kan de fotograaf niet aansprakelijk worden gesteld voor het achter blijven van een bepaalde verwachting van de klant, het kan bijvoorbeeld voor komen dat niet alle betrokkenen recht in de camera kijken of op de dag van de shoot niet lekker zijn of willen meewerken.

 

Foto´s kunnen door van Luik Studio Fotografie gebruikt worden als reclame materiaal op de website, social media, advertenties en overige marketing- en promotiedoeleinden. Wanneer u hier bezwaar tegen heeft verzoeken wij u vriendelijk dit tijdens of na de fotoshoot aan te geven bij de fotograaf zodat wij rekening kunnen houden met uw privacy wensen.

 

De fotograaf is niet aansprakelijk voor afdrukken die de klant laat maken bij goedkopere aanbieders.
De klant kan eventueel op aanvraag professionele afdrukken laten maken bij Van Luik Fotografie, maar als er gekozen wordt voor een goedkopere aanbieder is dit de keus van de klant zelf. Dit met risico dat de kleur, scherpte en de kwaliteit enorm verloren kan gaan.

 

BETALING.

De betaling dient van te voren te gebeuren of op de dag zelf. Dit kan d.m.v. overmaken of contante betaling zie contactgegevens.

Indien de klant niet tot de betaling over gaat en de reportage heeft wel plaats gevonden, wordt hier een waarschuwing voor uit gegeven tot aan incassobureau.

 

BOEKINGEN & ANNULEREN.

Het boeken van een reportage kan enkel via de e-mail. Dit zodat alles duidelijk zwart wit op papier staat en er geen misverstanden kunnen ontstaan.

 

Annuleren voor reportages dient uiterlijk 48 uur van te voren te gebeuren. Bij ziekte is dit uiterlijk 24 uur van te voren. Is dit niet het geval zal Van Luik Fotografie 50% van de totale kosten van de fotoreportage in rekening brengen. m.u.v. overlijden partner of naaste familie.

 

Bij het niet komen opdagen op een afspraak, zonder enige afmelding wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.

bottom of page