top of page

Kledingtips zwangerschapsshoot

Voor het maken van mooie blote buikfoto’s (indien gewenst uiteraard) is het belangrijk dat er  voorafgaand  van de fotoshoot niet al te strak zittende kleding wordt gedragen om striemen op de buik te voorkomen. Voor blote buik foto's is het mooi om een wit of zwart topje (bijv. een bandeautop)
of mooi ondergoed aan te trekken zodat we de buik mooi bloot op de foto kunnen vastleggen.

Wanneer er met een witte achtergrond gefotografeerd wordt dan is het mooi om witte kleding aan te trekken. Denk hierbij bijvoorbeeld  aan een witte broek, spijkerbroek, met een witte top of eventueel een openvallende blouse een spijkerbloes of zwarte lange rok doet het ook altijd goed.

Wanneer er met een zwarte achtergrond gefotografeerd word is zwart/ rood of donkergrijze kleding erg mooi.  Ik kan in mijn studio met 2 verschillende achtergronden fotograferen, neem dus twee of meer verschillende setjes mee. Denk er ook aan dat wanneer je ook samen op de foto wilt, dat je de kleding op elkaar afstemt.
 

Dit zijn natuurlijk maar tips, jullie moeten vooral kleding mee nemen waar jullie je prettig in voelen en welke sfeer jullie hiermee willen uistralen.

Het is ook  mogelijk om persoonlijke accessoires mee te nemen, zoals een speentje, knuffels, schoentjes en kleertjes, dit maakt de foto’s erg persoonlijk.


Algemene tips:

  • Neem je je kind(eren) mee voor op de foto? Zorg dan dat er iemand is die op kan passen terwijl jij in je eentje op de foto gaat.

  • Neem zelf de attributen mee waarmee je eventueel gefotografeerd wilt worden.

  • Neem donkere en lichte kleding mee. Dan kun je variëren op de foto’s.

  • Kies voor kleding zonder streepjes of patroontjes. Effen stoffen zijn het mooist op de foto.

  • Trek geen knellende kleren aan; het is jammer als je afdrukken van kleding in je huid hebt staan.

  • Neem eventueel body lotion mee om je huid vlak voor de fotoshoot nog in te smeren.

  • Zorg ervoor dat je handen en nagels van jou en je partner verzorgd zijn, want die komen vaak duidelijk op de foto.

  • Mooie sieraden zoals een mooie ketting of armband geven de foto een klassieke uitstraling.


Mochten jullie zelf nog leuke ideeën of voorbeelden van foto’s hebben,  neem het  gerust mee of laat het me weten zodat ik kan kijken wat ik voor jullie kan betekenen, alles is bespreekbaar. Voor inspiratie kun je kijken op www.pinterest.com
 

BELANGRIJK:
Neem een USB Stick mee van max. 2-4 GB na de fotoshoot kan ik hier de nabewerkte foto’s opzetten, en kunnen jullie de USB stick met jullie foto’s binnen een week weer bij mij thuis ophalen.

De foto's kunnen 1 tot 1,5 week na de fotoshoot worden opgehaald. Deze foto's plaats ik op een door u zelf meegebrachte USB-stick. Ook kun kunt u ervoor kiezen om ze digitaal te ontvangen via een download link, bij uitzondering kan ik de foto's natuurlijk ook op een CD/DVD branden. De kosten hiervoor zijn 10 euro extra.

bottom of page